Posttraumatische Dystrofie en mijn ervaring met ORES.

Mijn naam is Hans en ik ben 36 jaar. Ik liep ongeveer drie kwart jaar met Post traumatische Dystofie van de hand en had al
enkele behandeling ondergaan. Daarnaast kreeg ik ook acupunctuur op de Chinese wijze. Het leek allemaal niets te helpen. Door een tip van een tante, die inmiddels al meerdere mensen de weg naar ORES wees, en heb direct telefonisch contact opgenomen.


Het eerste contact was voor mij al direct positief: met geduld en interesse werd ik te woord gestaan.

De behandeling was voor mij nieuw; er werd namelijk een Japanse schedeltechniek gebruikt. Dat houd in mijn geval in dat er drie naalden op vaste punten op mijn voorhoofd werden gezet. Dat was voor mij een hele schok. Het resultaat was dat ik geen enkele pijn meer had en dat binnen enkele minuten. Vol ongeloof ging ik weer naar huis.

Met prof. dr. Jan M. Keppel Hesselink was er een voorlopig behandelplan opgezet die na een week of zes zou worden bijgesteld. Hij verwees mij ook door naar een fysiotherapeut die inpandig met hem samenwerkt. Dat was een prettige ervaring. Zij overleggen wekelijks met elkaar en stellen daarop de behandelmethode af.

Na een paar maanden was het resultaat al zo merkbaar (i.s.m. de voorgeschreven medicijnen van de behandelend arts in het ziekenhuis) dat er weer hoop was voor de toekomst. Het ging allemaal met ups en downs, maar de trend was dat er een

Inmiddels ben ik zover dat ik met behulp van ORES de hoeveelheid pijnstillers wil gaan afbouwen. Dat had ik enkele maanden geleden nog niet durven hopen! Ik kan het iedereen aanraden om bij ORES onder behandeling te gaan, omdat hun werkmethoden door mij als zeer prettig ervaren werd en ik weet zeker dat de heren nog veel meer mensen kunnen helpen!

 

December 2003, Hans duidelijk stijgende lijn was. Voor mijn gevoel heeft de acupunctuur daar een hele grote rol in gespeeld.