PatiŽnten informatie Smiling Dragon

Bij ORES richten we ons vooral op de behandeling van patiŽnten met:

Wij zien de behandeling van patiŽnten als een gezamenlijke activiteit, waarbij we samen onderzoeken welke vormen van acupunctuur bij u ingezet kunnen worden om een optimaal effect te sorteren. Er staan ons diverse vormen van acupunctuur ter beschikking, en meestal komen we uit op een combinatie van enkele van de volgende vormen van acupunctuur:

 

Praktische informatie hoe ons te vinden, wie we zijn en wat onze doelstellingen zijn e.d. kunt u direct op de startpagina onder de buttons links vinden. Daar vindt u ook een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen en antwoorden over acupunctuur.

Op de patiŽnten afdeling van onze website vindt u allereerst een uitleg van wat neuroacupunctuur precies is, en bij welke aandoeningen we deze bijzondere vorm van acupunctuur inzetten (zie lijst hierboven). Ook zijn we begonnen te beschrijven hoe onze patiŽnten de behandeling bij ORES ervaren in de patiŽntenverhalen.

Voor mensen die wat meer van wetenschap en acupunctuur willen weten, hebben we afzonderlijke pagina's gemaakt, zoals bijvoorbeeld de pagina over klinische effecten van acupunctuur. Zie verder in de blauwe sectie van onze website, of op de website van IOCOB onder acupunctuur.

We hebben voor u uitvoerig de wetenschappelijke literatuur over acupunctuur en diverse aandoeningen bestudeerd en voor u verteerbaar gemaakt. Surft u rustig door de diverse pagina's om te vinden wat u verder helpt. Ook vindt u het recept voor een bijzonder gezond ontbijt, het Budwigontbijt. Dit ontbijt is perfect om obstipatieklachten te verhelpen.

Om spasmen en pijn te bestrijden kan marihuana thee ook goed ingezet worden, maar bijna niemand weet hoe je de thee precies moet gebruiken, daarom is het van belang onze beschrijving goed te lezen voordat de thee gemaakt wordt!

Informatie over de aandoeningen en symptomen die we behandelen, wat u van de behandeling kan verwachten en de wetenschappelijke achtergronden van de acupunctuur vindt u onder de button wetenschap. Daar vindt u ook allerlei interessante informatie over acupunctuurpunten en meridianen.

Voorbeelden van oefeningen die u kan doen en die uw eigen gezondheid bevorderen, gebaseerd op de Chinese bewegingsleer Qigong, kunt u via de transpersoonlijke afdeling van onze site vinden. Op die site vindt u ook ons coachingingsaanbod voor individuele patiŽnten.

ORES werkt samen met Stichting IOCOB aan een vragenlijst voor patiŽnten om complementaire therapeuten te selecteren. Onder de button hiernaast is uitgebreider informatie over deze lijst te lezen.

De geschiedenis van de neurologische aandoeningen en enkele prachtige afbeeldingen van patiŽnten uit de negentiende eeuw vindt u tenslotte onder de knop boven aan deze pagina onder Ďpicture galleryí.

feng (phoenix)

Tenslotte misschien overbodig:

Uitsluiting aansprakelijkheid


De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld. Toch wordt iedere aansprakelijkheid uitgesloten voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen of nalaten van handelen op grond van informatie die op of via deze website beschikbaar is. Deze website is niet bedoeld om persoonlijke medische adviezen te geven en vervangt in geen geval een behandeling of consult. Als u vragen heeft neem dan contact op met de praktijk.

 © ORES 2004