Routebeschrijving Praktijk Soestdijk

 

Vanaf 1 Januari 2004 behandelen we op zaterdag en woensdag in een prachtig ruime fysiotherapiepraktijk in Soest, in de oude Mariaschool, Fysiotherapie Soestdijk . Dit is een maatschap van fysiotherapeuten en paramedici:

 

Het adres is:

Fysiotherapie Soestdijk
Koninginnelaan 37a
3762DA Soest


Als u op d dag van behandeling door welke reden dan ook niet kan komen, is het niet zinvol dit naar ons door te bellen, omdat we op behandeldagen geen telefoon aannemen. In principe hebben we de regeling afspraken die niet binnen 48 uur voor de behandeling afgezegd worden in rekening brengen. Dit omdat we die opengevallen plaatsen dan niet meer kunnen invullen Tenzij er echt sprake van overmacht is.

Vooringang van de praktijk:                    Achteringang:

Deze mooie locatie heeft voldoende parkeergelegenheid en er is een ruime invalidentoilet.  Auto's kunnen zowel voor het gebouw als achter het gebouw geparkeerd worden. Achterom is namelijk een hek met een tweede parkeerplaats. 

De patiŽnten die met een rolator komen en moeilijk via de rolstoelhelling naar binnen kunnen komen, kunnen ook de achteringang van het gebouw gebruiken; dan svp. aanbellen bij de achterdeur.

Verder zijn er hier diverse professionele paramedische collegae die indien nodig samen met ons kunnen behandelen

.

De plattegrond hoe de praktijk te vinden respectievelijk op stad en wijkniveau vindt u hier:

 

 

Vergroot: