Multidisciplinair werken 

Wij richten ons vooral op de behandeling van neurologische aandoeningen en chronische pijnklachten. Om een optimale behandelomgeving te creŽren voor onze patiŽnten, is het soms noodzakelijk en zinvol om vanuit meerdere disciplines de problemen te analyseren en te behandelen. Daarom zijn wij als arts-acupuncturisten een samenwerkingsverband aangegaan met diverse bewegingsexperts, fysiotherapeuten, manueeltherapeuten en andere specialisten. Er wordt door ons dus met een team samengewerkt om zo dus optimale multidisciplinaire zorg te leveren. 

Zo hebben wij voor MS patiŽnten met loop- en bewegingsstoornissen een gecombineerde behandeling ontwikkeld met de experts van Fysiotherapie Soestdijk. Daarbij worden spierversterkende oefeningen gegeven en aanwijzingen voor een betere balans, samen met diverse vormen van acupunctuur. Onze ervaring leert dat hiermee nog extra winst te behalen valt.

Er bestaat tevens een samenwerkingsverband met een antroposofisch werkzaam internist, met name voor de gezamenlijke behandeling van patiŽnten met kwaadaardige aandoeningen. Waarbij natuurlijk aangetekend dient te worden dat de behandeling hier niet gericht is op genezen, maar ondersteunen.